Česky
Slovensky
English
Polski
Sledujte nás na sociálnych sieťach: 

Navigácia

Pre zákazníkov
DRILL Training
DRILL Špeciálne zručnosti

DRILL Training

Vzdelávanie a profesijný rozvoj zamestnancov patria medzi kľúčové aktivity, ktoré zvyšujú dlhodobú konkurencieschopnosť a efektivitu každej spoločnosti.

Vzdelávacie a rozvojové programy musia byť vždy úzko späté s konkrétnymi potrebami každej spoločnosti a musia odrážať aj úroveň a možnosti účastníkov tohto vzdelávania. Najefektívnejšia realizácia vzdelávacích programov sa dosiahne vtedy, ak sa prepojí s aktivitami umožňujúcimi podrobnú, individuálnu identifikáciu rozvojových potrieb, napr. audit vzdelávacích potrieb alebo Development Centra, prípadne s komplexnejšou poradenskou činnosťou umožňujúcou dôkladnejšie zoznámenie sa s podmienkami danej spoločnosti, ako aj spolutvorbu jej stratégie a procesov.

Potom je doporučovanou formou pre naplnenie rozvojových potrieb a plánov jednotlivých zamestnancov cyklus kompetenčných tréningov. Jedná sa o skupinové aktivity navrhnuté k pokrytiu hlavných a opakujúcich sa rozvojových potrieb týchto zamestnancov.

Pokrytie individuálnych rozvojových potrieb doporučujeme zabezpečiť napr. formou koučingu, mentoringu alebo ďalšími formami individuálneho vzdelávania.

Vzdelávacie programy spoločnosti DRILL sú vždy pripravované individuálne a na mieru pre konkrétneho zákazníka. Vo všeobecnosti je možné ich rozdeliť do nasledujúcich oblastí:

DRILL Manažérske zručnosti

DRILL Zručnosti pre efektívnu prácu

DRILL Obchodné zručnosti

DRILL Špeciálne zručnosti

Chcete sa dozvedieť viac?

Radi Vám odpovieme na všetky otázky. Vyplňte prosím aj Vaše kontaktné údaje.

Položky označené hviezdičkou (*) je nutné vyplniť.
Je nutné vyplniť aspoň jedno z polí Email a Telefón.

Meno*:
Email:
Telefón:
Správa*:
Opíšte kód*:
Iný obrázok!
Kontrolný kód: